nieuws

Amtech lanceert opleidingsplan Autodiagnos-gebruikers

Werkplaats & Onderhoud

Amtech lanceert opleidingsplan Autodiagnos-gebruikers

De autotechniek en met name de toegepaste elektronica, wordt met de dag ingewikkelder. Gelukkig zijn de nieuwste diagnosetesters steeds meer mans. Amtech Equipment introduceert een opleidingsplan voor de gebruikers van de Autodiagnos-diagnosetester. Dit helpt het maximale uit de tester te halen en verbetert de autotechnische kennis.

Het opleidingsplan werd ontwikkeld met opleider ATG. Het betreft een acht-stappen opleidingsplan. Behalve een gebruikerstraining voor de diagnosetester zelf, doorloopt de cursist de volgende trainingen: on-board elektronica, diagnose comfortkoeling, motormanagement benzine en diesel, diagnose motormanagement benzine en diesel, datanetwerken 2 en diagnose CAN-bus. Steeds wordt gebruik gemaakt van de Autodiagnos-tester, zodat men deze optimaal leert gebruiken in combinatie met de moderne autotechniek.

Zes van de acht trainingen zijn opgenomen in de branche kwalificatiestructuur en daardoor kan aanspraak worden gemaakt op de BKS-stimuleringspremie.

Het opleidingsprogramma start in november. Meer informatie is te vinden op www.diagnosetester.nl.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel