nieuws

Aircoservice op volle snelheid

Werkplaats & Onderhoud

Aircoservice op volle snelheid

Nieuw in het programma van Brouwer Equipment is de aircoservice apparatuur van Vulkan Lokring. Interessant is de Speedmaxx, een volautomatische digitale aircomachine die de autotechnicus veel werk uit handen neemt. De Speedmaxx is door BMW gehomologeerd.

De Speedmaxx is een volautomatische, volledig digitale aircoservicemachine die standaard voorzien is van olie- en fluorinjectie, printer en een groot formaat LCD-scherm. De Speedmaxx is volledig menugestuurd en munt uit in bedieningsgemak. Het volautomatische proces spaart veel arbeidstijd. Fabrikant is Vulkan Lokring, een garantie voor degelijke Duitse kwaliteit.

De Speedmaxx is al door BMW München gehomologeerd en per 2007 ook door Mercedes-Benz en Porsche. Vulkan Lokring levert behalve aircoequipment, hoogwaardige aircoleidingen, aircocomponenten en aircogereedschappen. Zelfs een aircomachine voor het nieuwe aircogas CO2 is al ontwikkeld door deze innovatieve fabrikant.

Importeur van Vulkan Lokring is Brouwer-Equipment, een dochteronderneming van Amtech Automotive.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel