nieuws

Volautomatische aircobeurt met Clima-9000

Werkplaats & Onderhoud

Volautomatische aircobeurt met Clima-9000

Aircoservice is een aantrekkelijke activiteit voor de werkplaats. Met de nieuwe Clima-9000 van Brain Bee kan een aircobeurt uiterst productief worden uitgevoerd. De doordachte software van het apparaat maakt een volautomatisch serviceproces mogelijk, zonder risico’s.

De monteur kan dus andere werkzaamheden verrichten terwijl de Clima-9000 actief is.

Brain Bee-importeur Rocar-Tech roemt de krachtige vacuümpomp met een capaciteit van 10 m3/h. Dit verkort de recyclingtijd. Verder wordt het koudemiddel extra gefilterd en beschikt de machine over een olie-onderhoudsfunctie die voorkomt dat vocht de oliecontainer binnendringt. Zo behoudt de PAG-olie z’n zuiverheid.

De software van de Clima-9000 kan eenvoudig worden geüpdate, wat de economische levensduur van de machine verlengt.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel