nieuws

Scoop-interface voor de laptop

Werkplaats & Onderhoud

Scoop-interface voor de laptop

Om complexe elektronische storingen op te lossen, zijn een diagnosetester en multimeter niet altijd toereikend. Voor het nauwkeurig analyseren van signalen moet de oscilloscoop uitkomst bieden. AutoEquip presenteert de Globalpro D-Scoop-interface voor de diagnosetechnicus.

De Globalpro D-Scoop-interface kan rechtstreeks op een pc of laptop worden aangesloten. Hij beschikt over twee kanalen. Bijgeleverd wordt het Wave-net-softwareprogramma, dat voor de aansturing zorgt, de juiste scope-instellingen regelt en referentiebeelden laadt. Daarna is het meten en analyseren.

AutoEquip roemt de triggermogelijkheden, die goed van pas komen bij het oplossen van lastige en sporadisch voorkomende storingen.

Auke Cupédo (redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel