nieuws

Inductor Energy krijgt alles los

Werkplaats & Onderhoud

Inductor Energy krijgt alles los

Erg handig voor truck- en trailerbedrijven, maar ook voor de demontagebranche, is de Inductor Energy van Amtech Equipment. Met deze inductieverwarmer verwijdert u moeiteloos aan de carrosserie verlijmde delen, maar ook stickers en vastgeroeste bouten en moeren.

Het werkingsprincipe berust op inductieverwarming met elektromagnetische spoelen. Diverse hulpgereedschappen vergroten de toepassingsmogelijkheden. Ook op brandgevaarlijke plaatsen, zoals bij brandstof- of hydraulische leidingen, kan veilig met de Inductor Energy worden gewerkt.

De inductieverwarmer bespaart kostbare arbeidstijd, maakt hergebruik van materialen mogelijk en is inzetbaar voor zowel staal als aluminium.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel