nieuws

Veelzijdige scopeset van GMTO

Werkplaats & Onderhoud

Veelzijdige scopeset van GMTO

Automobielsystemen worden steeds complexer en het stellen van een juiste diagnose wordt er niet makkelijker op. Zelden volstaat een foutcodelezer. Waardevoller is een goede automotive scope, zoals de nieuwe scopeset van GMTO.

Een automotive scope is een onmisbare schakel tussen het uitlezen van het zelfdiagnosesysteem en het daadwerkelijk vaststellen van de oorzaak. GMTO heeft veel ervaring met het oplossen van lastige storingen. Dankzij deze kennis weet GMTO als geen ander hoe je een pc-gestuurde scope moet ontwikkelen met 100% trefkans.

De nieuwe vierkanaals 50 MHz differentiaal scopeset van GMTO heeft naast een uitgebreid en uniek automotive-softwarepakket, een overvloed aan mogelijkheden. Zo kunnen naast de normale scopemetingen ook stromen, secundaire ontsteking, motorvermogen en hoge spanningen aan hybridesystemen gemeten worden. Als extra zijn een triggerknop, dunne back-probe meetpennen en extra lange automotive-meetsnoeren toegevoegd. Het geheel is ondergebracht in een handzame koffer.

GMTO maakt de aanschaf aantrekkelijk met een speciale eindejaarsaanbieding.

Auke Cupédo (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel