nieuws

Eagle Pro Booster uitkomst bij startproblemen

Werkplaats & Onderhoud

Eagle Pro Booster uitkomst bij startproblemen

Nu de temperaturen weer onder nul gaan, houdt menig accu het voor gezien. Autobedrijven die gestrande klanten snel op weg willen helpen, doen er verstandig aan een professionele startbooster aan te schaffen. Nieuw van Harrems Tools is de Eagle Pro Booster, een compacte energiecentrale die de boordelektronica tijdens de hulpstart beschermt.

In de Eagle Pro Booster is een Ctek-lader geïntegreerd, die de startbooster altijd in optimale conditie houdt. De laadmodule is bovendien te gebruiken als reguliere acculader.

De Eagle Pro Booster haalt zijn startkracht uit AGM-batterijen van puur lood. Intelligente elektronica garandeert een elektronicaveilige starthulp, zo worden piekspanningen tijdens het aansluiten van de klemmen voorkomen. Dankzij een ingebouwd ledlicht in één van de klemmen zie je ook in het donker goed wat je doet. Een interne zekering biedt bescherming tegen overbelasting en kortsluiting.

De dubbel geïsoleerde Radaflex-startkabels beschikken over een groot geleidingsvermogen, wat de prestaties ten goede komt.

De ladingstoestand van de startbooster is af te lezen op een verlichte voltmeter, die ook de werking van de dynamo laat zien.

Harrems Tools levert de Eagle Pro Booster in twee uitvoeringen, met verschillende startampères. Op Toolspecial.com worden ze momenteel aangeboden voor een aantrekkelijke actieprijs.

Auke Cupédo (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel