nieuws

Startbooster altijd topfit dankzij laadstation

Werkplaats & Onderhoud

Startbooster altijd topfit dankzij laadstation

Het ‘overstarten’ met startkabels is bepaald niet zonder risico’s. De boordelektronica loopt gemakkelijk schade op door piekspanningen. Het gebruik van een elektronicaveilige startbooster is veel verstandiger. De Sonic Propulstation is zo’n professionele startbooster. Sonic heeft er nu ook een praktisch laadstation voor ontwikkeld.

Een opgeladen startbooster is goed voor meerdere hulpstarts, maar op een gegeven moment is hij leeg. Dat komt altijd ongelegen. Voor Sonic reden om een praktisch laadstation te introduceren. Door de Propulstation-startbooster na gebruik in deze houder te plaatsen, wordt hij automatisch geladen. Zo is de startbooster altijd topfit voor de volgende inzet. Bovendien is de startbooster nooit meer zoek.

Sonic levert twee typen van dit oplaadstation: een versie voor in de werkplaats en een uitvoering voor de servicewagen.

Op de AutoProfessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem heeft Sonic een interessante aanbieding voor wie een startbooster compleet met laadstation koopt.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel