nieuws

Motorfiets blijvend mooi met Insekten-protector

Werkplaats & Onderhoud

Motorfiets blijvend mooi met Insekten-protector

Motorrijders rijden graag stevig door en liefst tussen het frisse groen. Ook voor insecten is dat een geliefd leefgebied. Na de motorrit levert het verwijderen van al die muggen- en vliegenresten een hoop ongemak op, en erger nog: chroom en lak raken er door beschadigd. Yamaha helpt met de S100 Insekten-protector.

Vooral de kuip en voorvork hebben te lijden van de insecten. Het wegpoetsen ervan veroorzaakt onzichtbaar kleine krasjes, die de aanhechting van vuil vergemakkelijken. In combinatie met zon ontstaan er bovendien chemische reacties die de lak aantasten.

S100 Insekten-protector voorkomt dat de insecten zich aan het lak- en chroomwerk hechten. Het middel vormt een onzichtbare beschermlaag. Eventuele insectenresten laten zich dankzij de beschermlaag eenvoudig verwijderen.

Yamaha levert het middel in spuitbus voor een prijs van 11,95 via een vijftigtal dealers.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel