nieuws

Hamer en Snap-on bundelen hun krachten

Werkplaats & Onderhoud

Hamer en Snap-on bundelen hun krachten

U kent Snap-on Tools als leverancier van professioneel handgereedschap en diagnosetesters, en Hamer Automotive van de ‘grotere’ werkplaatsequipment van onder meer Sun en Hofmann Megaplan. Beide bedrijven gaan gebruik maken van elkaars netwerk, wat een krachtige combinatie vormt.

De samenwerking biedt voor klanten het voordeel van ‘one stop shopping’ met een bijbehorende totaalservice. Hamer Automotive kan dichter bij de klant staan, door gebruik te maken van het Snap-on-netwerk met 35 dealers. De Snap-on-dealers op hun beurt kunnen dankzij Hamer Automotive, het autobedrijf een completer programma bieden, met hefbruggen, APK-apparatuur zoals remmentestbanken, wielservice-apparatuur, schadeherstelequipment en aircomachines. Hamer verzorgt ook apparatuurkeuringen, waaronder de hefbrugkeuring. Klanten kunnen een onderhoudscontract afsluiten dat recht geeft op vervangende apparatuur als het defect niet binnen 24 uur is hersteld. Zo is de continuïteit in de werkplaats gegarandeerd.

Met de Eurotechcenter helpdesk voorziet Snap-on-autobedrijven van technische informatie. Snap-on en Hamer Automotive gaan gezamenlijk ook technische trainingsavonden organiseren voor de gebruikers van hun apparatuur. Daarbij staat het praktijkgebruik centraal.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel