artikel

Top 3 Diagnose- & Handgereedschappen

Werkplaats & Onderhoud 2742

Top 3 Diagnose- & Handgereedschappen

Hoe voorkom je draadbeschadigingen bij diagnose? Welke slimme handgereedschappen zijn er? AMT-lezers geven in AMT 6 hun mening over de handigste tools en waarom ze soms zelfbouw gereedschap maken. En de leveranciers? Die reageerden vanuit hun expertise, met onder andere een Top 3. En die hebben we in een overzichtelijke tabel gezet.

Van slimme diagnoseapparatuur tot hulp bij Pass Thru. De leveranciers van diagnosetools en handgereedschappen hebben een breed aanbod. De AMT-lezers geven in het thema Diagnose- & Handgereedschap in AMT 6 aan dat draadbeschadiging nog wel eens voorkomt bij het meten aan stekkers. Ook daar zijn slimme oplossingen voor. Alle details lees je in het thema-artikel van AMT 6. Deze kun je als AMT-abonnee overigens ook digitaal lezen.

De top 3 van leveranciers

Diverse leveranciers die reageerden op de door ons gestelde vragen leverden ook een Top 3 aan van slimme gereedschappen. De tabel zie je hieronder.
Door er op te klikken opent het grote formaat zich in een nieuw tabblad.

Top 3 Diagnoseapparatuur

AMT-lezers zijn redelijk tevreden over hun diagnosetesters. Behalve die testers zijn er nog veel meer diagnosetools. Zie hier de Top 3 van de leveranciers als het gaat om die ‘andere diagnoseapparatuur’.

AMT-lezers zijn redelijk tevreden over hun diagnosetesters. Behalve die testers zijn er nog veel meer diagnosetools. Zie hier de Top 3 van de leveranciers als het gaat om die ‘andere diagnoseapparatuur’.

 

Top 3 handgereedschap

Twee maal een Top 3 van handgereedschap. Bij voorkeur handgereedschap dat zelfbouw gereedschap overbodig maakt.

Twee maal een Top 3 van handgereedschap. Bij voorkeur handgereedschap dat zelfbouw gereedschap overbodig maakt.

 

Meer weten over Diagnose- & Handgereedschap?

Lees ook het bericht Hoe herken je een goede diagnosetester? waarin we de antwoorden van Rocar-Tech hebben samengevat.

Reageer op dit artikel