artikel

Waarom wil de schuifdeur van een Peugeot 1007 niet open?

Werkplaats & Onderhoud 4082

Waarom wil de schuifdeur van een Peugeot 1007 niet open?
Hoe werken die schuifdeuren van zo'n Peugeot 1007 eigenlijk?

De Peugeot 1007. Dat zijn twee schuifdeuren met een auto ertussen. Hoe werken die eigenlijk? En wat doe je als ze niet meer willen schuiven? Andere vragen: Waarom houdt die Volvo S40 in? Hoe werkt nu precies de SpCCI-motor van Mazda? Waarom moet je belast meten bij storingsdiagnose? En begint de verbranding in een F1-motor in een voorkamer?

Diagnose en autotechniek roepen steeds weer nieuwe vragen op. Iedere maand beantwoorden we er talloze het AMT-magazine. Maar niet alle antwoorden passen daarin. Zo konden we de antwoorden op alle vragen hierboven niet meer kwijt in AMT 3.

Zo’n blokje bij een artikel in het AMT-magazine betekent: Nóg meer antwoorden vind je in het AMT Maanddossier.

Toch willen we je de antwoorden op deze en nog veel meer vragen niet onthouden. Dus, alsjeblieft: het AMT-dossier bij de maand maart.

Reageer op dit artikel