artikel

Kennis tanken op Auto Prof – AMT Live 2018 in Gorinchem

Werkplaats & Onderhoud 1540

Kennis tanken op Auto Prof – AMT Live 2018 in Gorinchem

Wie kent ze niet: de AutoProf vakbeurzen in Gorinchem en Hardenberg, en kennisevenement AMT Live. Afgelopen november vond de zesde editie van AMT Live plaats. Eind januari volgt de zevende, in een nieuw jasje.

“We nemen het beste van AMT Live mee naar de Auto Prof in Gorinchem”, zo sloten we de zesde editie van AMT Live in Autotron Rosmalen af 16 november j.l. De komende drie jaar werken AMT en EasyFairs, de organisator achter de AutoProf-vakbeurzen, samen aan hét vak- en kennisevenement Auto Prof – AMT Live. Het programma is volop in ontwikkeling, maar waarom mag je dit gezamenlijke evenement in een nieuwe jasje niet missen?

Kom weer leren, beleven en ontmoeten op Auto prof – AMT Live!

Het beste van twee in één

De Auto Prof biedt al jaren een fors gevulde beursvloer met veel standhouders die hun laatste innovaties, producten of diensten laten zien. Ook vinden op kleine schaal soms kennissessies plaats. AMT Live daarentegen is sinds 2012 een kennisevenement waar het draait om kennissessies, demonstraties en leren van elkaar. Het Leren, Beleven en Ontmoeten.

En nu gaan beide evenementen samen, met een win-win tot gevolg voor jou als bezoeker. Centraal in de beurshal in Gorinchem richt AMT een groot plein in. De kern van AMT Live wordt hier neergezet. Vier theaters waarin vele kennissessies worden gegeven, demonstratieruimten én een plek om te ontmoeten. Zowel sprekers als vakgenoten en de AMT-redactie. Centraal staat het AMT Café voor onderlinge kennisuitwisseling.

Leren voor ondernemers en technici

Hoewel het programma nog volop in ontwikkeling is, mag je ook deze editie uitstekende kennissessies verwachten van zowel AMT als de partners van het evenement. In het AMT-theater tref je kennissessies aan met onderwerpen voor de ondernemer en de technicus. En ook de partners verzorgen kennissessies met uiteenlopende onderwerpen. Géén commerciële sessies, de partners van AMT Live laten je graag in een half uur zien welke kennis zij in huis hebben en hoe ze jou kunnen helpen je werk nog beter uit te voeren.

Nieuw is dat we naast het AMT-theater ook een APK-theater introduceren. In 2018 verandert er een en ander in de APK-regelgeving, en daar informeren AMT en de partners je natuurlijk over in verschillende kennissessies.

Volle kennissessiezalen op AMT Live afgelopen november. En in januari organiseren we weer zeer leerzame kennissessies, ditmaal in Gorinchem. Mis het niet!

Praktische informatie

Noteer 30, 31 januari en 1 februari in je agenda. De Evenementenhal Gorinchem is dan geopend van 15.00 – 22.00 uur voor drie dagen Leren, Beleven en Ontmoeten. Toegang tot Auto Prof – AMT Live vraag je eenvoudig aan via deze registratiepagina. Bij registratiecode vul je 71800023001 in en na het invullen van enkele gegevens valt je gratis e-ticket vanzelf in je mailbox.

Het exacte programma wordt in januari bekend gemaakt via autoprof-amtlive.nl en natuurlijk amt.nl. In het januarinummer van AMT vind je tevens de beursspecial. Heb je vragen? Aarzel niet om ze te stellen via amt@vakmedianet.nl of via het evenement op onze Facebookpagina.

AMT Live 2017 gemist? Bekijk hier het fotoverslag.

De kennissessie van De Sutter draaide om mechanische problemen en revisies.

Auto Prof 2017 gemist? Hieronder bekijk je de videoterugblik:

Reageer op dit artikel