nieuws

AMT Live: Visser geeft (brand)stof tot nadenken

Techniek 4731

AMT Live: Visser geeft (brand)stof tot nadenken
Visser heeft voor elke klus, dus ook voor het reinigen van roetfilters, de juiste apparatuur.

Visser Electra & Diesel Diagnose Center is een van de vele partners van AMT Live. Visser specialiseert in diagnose van zeer complexe voertuigelektra- en brandstofproblemen. Je kunt er terecht voor revisie van onder meer brandstofpompen en injectoren. Ook met roetfilterproblemen weet Visser raad.

Nog heel even en AMT Live gaat van start. Autotron Rosmalen staat ook dit jaar weer bol van de techniek. Met allerlei demonstraties, kennissessies en presentaties door specialisten is AMT het ultieme kennisevent voor de autoprofessional. De partners van AMT Live zijn stuk voor specialisten op hun vakgebied. Zij praten je bij over de laatste technische stand van zaken. Een van die partners is Visser  Electra & Diesel Diagnose Center.

Brandstofsystemen zijn in een rap tempo razend complex geworden. En de problemen die erin op kunnen treden dus ook. Diagnosestellen aan brandstofsystemen, maar ook roetfilters, turbo’s, voertuigelectronica, laadsystemen of veiligheidssystemen is werk voor een echte specialist.

Visser Electra & Diesel Diagnose Center is zo’n specialist. Het bedrijf in ‘s-Hertogenbosch helpt autobedrijven met diagnose aan en reparatie en revisie van complexe elektronische- en brandstofsystemen.

Visser als onmisbare partner voor het autobedrijf

De Flashcleaner van Visser. Met deze nieuwe machine kunnen roetfilters snel en effectief gereinigd worden.

Visser biedt een breed pakket aan diensten. Van diagnose en revisie tot ruildelen en zelfs verhuur van speciaalgereedschappen. Onmisbare partner voor het autobedrijf dus, en voor AMT Live! Op AMT Live, aanstaande woensdag en donderdag 15 en 16 november, laat Visser zien wat het in huis heeft en wat het kan betekenen voor het autobedrijf.

Visser beschikt over diverse testbanken en allerlei speciaalgereedschap om snel en efficiënt diagnose te kunnen stellen en componenten te reviseren. Dit doet het bedrijf voor alle voorkomende brandstofsystemen (diesel en benzine) en de start-, laad- en elektronicasystemen van merken als Delphi, Bosch, Denso, VDO/Continental, MTU, Caterpillar, Stanadyne en ga zo maar door.

Brandstofpompen en injectoren uit voorraad

Uit voorraad levert Visser een breed assortiment (commonrail hogedruk) brandstofpompen, (commonrail) injectoren en verstuivers, (lagedruk) lijn/verdeler brandstofpompen, verstuivers, starters en dynamo’s. Ook de losse componenten daarvan levert het bedrijf als revisiedelen.

Verstopte roetfilters kan Visser reinigen en/of reviseren, ook levert het bedrijf nieuwe filters. Verder kan het autobedrijf terecht bij de specialist voor storingsdiagnose op het complete voertuig. Als de auto niet rijdt, kan Visser ook het transport van het voertuig van en naar de eigen werkplaats verzorgen.

Kennistour

De kennistour komt langs de stand van Visser. Het bedrijf behandelt dan DPF/roetfiltersystemen. Hoe werken ze, wat kenmerkt de componenten? En hoe reinigt Visser de systemen? Ook organiseert het bedrijf een kennisquiz over DPF/roetfilterreiniging en dieselsystemen. Herken jij de componenten? En als ze defect zijn; wat is volgens jou de oorzaak? Ervaringen en kennis uitwisselen met Visser en met collega’s kan ook op de stand van het bedrijf.

Voorts heeft Visser enkele primeurs. Zo biedt het bedrijf nu roetfiltertrainingen voor autobedrijven. Daarin leer je alles over de systemen, diagnosestellen, foutcodes en reparaties. Het autobedrijf verdient met die training het certificaat Getraind Roetfilter Expert. Ook biedt Visser naast de al bestaande commonrail-trainingen marketing- en verkoopsteun aan autobedrijven die Getraind Diesel Expert zijn. Ook nieuw is de WhatsApp helpdesk, en de haal- en brengservice voor dieselcomponenten.

Meer weten? Kom naar AMT Live!

Dit is nog maar een greep uit wat Visser Electra & Diesel Diagnose Center het autobedrijf biedt. Wil je alles te weten komen? Kom dan woensdag of donderdag aanstaande naar AMT Live in Autotron Rosmalen en laat Visser je (brand)stof tot nadenken geven.

Reageer op dit artikel