nieuws

AMT Live: Formule 1-technologie. Meer dan het snelste rondje rijden

Techniek 2911

AMT Live: Formule 1-technologie. Meer dan het snelste rondje rijden

Dagelijks houdt Robby Camps, werkzaam bij Ford Lommel Proving Ground, zich bezig met het opsporen van fouten op CAN-bus niveau. Naast zijn interesse voor diepgaande elektronica volgt hij ook al bijna dertig jaar de Formule 1. Eerst als fan, daarna als techneut. Hoe komen F1-technieken terecht in de hedendaagse auto?

In deze AMT-kennissessie vertelt Robby je meer over verscheidene F1-technieken en wetenswaardigheden. Hij zoomt in op de ophanging, de motoren van voor en na 2014 evenals de versnellingsbaktechniek. Ook legt hij verbanden naar uit de Formule 1 ontstane ontwikkelingen in de auto-industrie. Kortom, de Formule 1 is meer dan zomaar het snelste rondje rijden.
De kennissessie van Robby Camps vindt plaats in het AMT-theater. Het exacte tijdstip vind je via www.amtlive.nl.

Schrijf je vandaag nog gratis in via de inschrijfmodule

Reageer op dit artikel