nieuws

AMT Live: Mobiliteit 2020, wat staat ons te wachten?

Techniek 2722

AMT Live: Mobiliteit 2020, wat staat ons te wachten?
Ziet de mobiliteit in 2020 er zo uit? En hoe snel gaan de ontwikkelingen eigenlijk?

Hoe zie jij de mobiliteit in 2020? En hoe ziet het werk van de toekomstige technicus er uit? Iedereen heeft er zo zijn ideeën over. Nog een vraag: Hoe bereid jij je autobedrijf voor op het servicen van elektrische auto’s? Ook wij hebben er de nodige ideeën bij, maar alleen specialisten kunnen je echt antwoord geven. En die tref je natuurlijk op de zesde editie van AMT Live. Lees maar mee!

Met nog vijf weken te gaan is het programma van de zesde editie AMT Live nagenoeg rond. Tijd dus om jou te informeren over de ruim 24 kennissessies waarin je weer ontzettend veel kan leren op het gebied van ondernemen en technische ontwikkelingen. Wat? Elke week maken we meer kennissessies bekend, van zowel die in het AMT-theater als van de partners van AMT Live. Vandaag beginnen we echter met het slotstuk op beide dagen.

Mobiliteit 2020, wat staat ons te wachten?

Jan Wouters is manager innovatie & internationalisering bij AutomotiveNL, de clusterorganisatie van de Nederlandse automotive industrie. Hij is expert als het gaat om veranderingen in de automotive op het gebied van Smart Mobility, Connected Cars en EV’s. Tijdens AMT Live, geeft Jan een inkijkje in de ontwikkelingen in de autoindustrie én hij blikt terug het verleden. Die combinatie geeft een unieke kijk op welke trends echt zijn en welke niet. Op boeiende en humoristische wijze weet Jan je mee te trekken in de evolutie van de autotechniek. ‘Is die innovatie wel écht een innovatie?’. Middels prikkelende vragen doe je mee aan een interactieve quiz. Test je kennis, ga de strijd aan met je vakgenoten en win mooie prijzen.

Jan sluit op zowel 15 als 16 november het programma van AMT Live af, onder het genot van een hapje en drankje.

Volop kennissessies

Ok, mooi zo’n afsluiting. Maar wat kun je nog meer leren en beleven op AMT Live? Natuurlijk zijn er weer vier theaters op AMT Live waarin in totaal vierentwintig kennissessies worden gehouden. Zowel door AMT als door de partners van AMT Live. Denk aan onderwerpen als: Ben jij klaar voor het servicen van elektrische auto’s? en ADAS: de toekomst is dichterbij dan je denkt! . Maar ook kennissessies op het gebied van chemische producten, het gebruik van TI-websites en een kennissessie over de toekomstige technicus staan op het programma. Vanaf nu maken we elke week meerdere kennissessies bekend. Volg dus deze website, maar ook onze Facebook-pagina, Nieuwsbrief en natuurlijk de website van AMT Live.

Nog meer AMT Live

Niet even meer helder wie de aangesloten partners zijn en wat je bij hen kan leren en beleven? Het actuele overzicht vind je altijd op www.amtlive.nl. Nog eens terugkijken op vorig jaar? Kijk dan het fotoverslag hier terug. Of natuurlijk de terugblikvideo hieronder:

Schrijf je gratis in!

AMT Live vindt plaats op 15 en 16 november op Autotron Rosmalen. Op beide dagen zijn de deuren geopend van 13.30 uur tot 21.00 uur. Schrijf je vandaag nog gratis in. We zien je graag op AMT Live 2017 te Autotron Rosmalen!

De partners van AMT Live tot nu toe

Reageer op dit artikel