nieuws

Video: Hightech materiaalgebruik in nieuwe Audi A8

Techniek 2067

Video: Hightech materiaalgebruik in nieuwe Audi A8
Complexe materiaalmix bijeengehouden door een reeks aan verbindingstechnieken. De nieuwe Audi A8-carrosserie is een hightech kunstwerk.

Het is juni. AMT 5 heb je dus al weer enige tijd in huis. Ook in dit nummer konden we niet alles wat we zouden willen aan het papier toevertrouwen. Wat te denken bijvoorbeeld van de video die de complexe materiaalmix van de komende Audi A8 in beeld brengt? Je vindt ‘m hier!

Carbon, magnesium, aluminium en een hele reeks staalsoorten. Plaatdelen, gietdelen en een eindeloze variatie aan verbindingstechnieken; de carrosserie van de komende Audi A8 is een hightech kunstwerk. Hoe dat precies is opgebouwd? Je leest er alles over in het digitale AMT-magazine.

Audi A8

De video die Audi over de hightech A8-carrosserie maakte, vind je in het gratis AMT Maanddossier dat bij AMT 5 hoort. Je vind er ook video’s over vloeiboren, verslagen van de Grip op je Autobedrijf-trainingen voor auto-ondernemers, artikelen die je wellicht gemist hebt in de AMT Nieuwsbrief.

Terug in de tijd

Nog meer redenen om het AMT Maanddossier te openen? Wat zou je zeggen van Cursus voor vrouwen en dochters van auto-ondernemers van de VAM uit 1987. In de rubriek Techniek in AMT 5 maakte we een sprong terug in de tijd en schreven we erover. In het AMT Maanddossier van Mei vind je een pdf van het originele artikel uit een heel andere tijd…

Reageer op dit artikel