nieuws

Elke Mercedes vanaf 2002 connected

Techniek 1717

Elke Mercedes vanaf 2002 connected

Mercedes me, de gepersonaliseerde toegang tot het digitale platform van Mercedes-Benz voor innovatieve en klantgerichte services, is nu ook beschikbaar voor Mercedes-Benz-modellen die nog niet zijn verbonden. De adapter wordt gratis achteraf geïnstalleerd door de Mercedes-Benz dealer, waardoor ook huidige Mercedes-Benz-rijders via de Mercedes me adapter app digitaal verbonden zijn met hun auto.

De Mercedes me Adapter is te installeren in Mercedes-Benz modellen vanaf 2002. Op de website  is te zien welke Mercedes-Benz modellen geschikt zijn voor inbouw van de adapter. Met de Mercedes me Adapter en de adapter app is belangrijke informatie over de auto altijd in te zien via de smartphone.

Klanten hebben via de app altijd en overal toegang tot specifieke services of informatie over de auto. Zo kan er hulp bij pech of een ongeval worden ingeschakeld, waarbij de gegevens en locatie van het voertuig direct wordt doorgegeven. Ook andere services, zoals een herinneringsfunctie voor de eerstvolgende APK of onderhoudsbeurt worden aangeboden. Verder kan de bestuurder nuttige informatie over de auto op afstand inzien, zoals het brandstofpeil, de locatie waar de auto geparkeerd staat en een rittenoverzicht. Bovendien wordt de klant op de hoogte gesteld van speciale aanbiedingen die speciaal beschikbaar zijn voor de Mercedes me community.

Mercedes me 

15C1042_01_D222767

Mercedes me is de gepersonaliseerde toegang tot het merk Mercedes-Benz. Onder Mercedes me zijn alle overkoepelende innovatieve en klantgerichte services, producten en lifestyle van Mercedes-Benz gebundeld. Via een persoonlijke Mercedes ID hebben klanten op www.mercedes.me toegang tot specifieke gegevens in de vorm van services, producten, aanbiedingen,  onderhoud van voertuigen en de mobiliteitsservices van Daimler – een gepersonaliseerde wereld van Mercedes-Benz. Mercedes me bestaat uit vijf domeinen en beslaat alle productrelevante gebieden:

  1. ‘Mercedes connect me’ verbindt de klant met zijn of haar auto
  2. ‘Mercedes move me’ biedt intelligente mobiliteitsoplossingen
  3. ‘Mercedes assist me’ presenteert een persoonlijk aangepaste service
  4. ‘Mercedes finance me’ biedt de klant financiële diensten op maat
  5. ‘Mercedes inspire me’ nodigt klanten uit om actief met Mercedes-Benz het gesprek aan te gaan.

Het Mercedes me online platform is beschikbaar in het Nederlands en is compatible met uiteenlopende mobiele telefoons.

Reageer op dit artikel