nieuws

Welke olie kies jij? Deel je ervaringen en scoor een motorolie-conditioner

Techniek 8748

Welke olie kies jij? Deel je ervaringen en scoor een motorolie-conditioner
Hoe zorg je ervoor dat je de olie kunt bieden die de auto nodig heeft? Stuur ons foto’s van je olie-opslag.

De ene olie is de andere niet. Vrijwel elk automerk stelt zijn eigen eisen aan smeermiddelen. Heb je wel een 5W-30 olie op voorraad, maar is die niet gehomologeerd voor de auto die in de werkplaats staat, wat doe je dan? En wat adviseer je klanten die motorolie van een discounter gebruiken? Wij zijn benieuwd naar jouw olie-ervaringen. Deel je ze met ons, dan ontvang je twee flessen Snap-on Motorolie conditioner van MotorVac.

Alle motoroliën op voorraad hebben is onmogelijk. Het assortiment is simpelweg te groot. Vorig jaar vroegen we olieleveranciers om advies: welke oliën moet het autobedrijf op voorraad hebben? Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen. Hoe ga je om met de motoroliehomologatie? En merk je verschil tussen goedkope/merkloze oliën en de producten van de bekende merken? Beantwoord onderstaande vragen en scoor twee flessen Snap-on motorolie-conditioner van MotorVac.

motorolieDoe je mee? Vul dan bovenstaand formulier in of stuur voor woensdag 6 juli je reactie naar amt@vakmedianet.nl. De 24 meest waardevolle inzendingen ontvangen de conditioner.

De ene olie is de andere niet. Vrijwel elk automerk stelt zijn eigen eisen aan smeermiddelen. Heb je wel een 5W-30 olie op voorraad, maar is die niet gehomologeerd voor de auto die in de werkplaats staat, wat doe je dan? En wat adviseer je klanten die motorolie van een discounter gebruiken? Wij zijn benieuwd naar jouw olie-ervaringen. Deel je ze met ons, dan ontvang je twee flessen Snap-on Motorolie conditioner van MotorVac.

 

Reageer op dit artikel