nieuws

Betaalbare Porsche!

Techniek

Betaalbare Porsche!

De Porsche-prijslijst begint met een respectabele € 69.100,- voor een basis Boxster. Of eigenlijk begon, want Porsche komt nu met een model dat ook voor de kleine beurs bereikbaar is. En geen gedoe, met allerlei accessoires ‘gegen aufpreis’. Nee, alles inclusief, van ledverlichting tot afneembaar dak en van boordgereedschap tot vervangingsdelen. Het gaat om de 911 Carrera S van… Playmobil.

Ziet er goed uit zo’n rode 911 Carrera S van Playmobil, met zijn leds voor de koplampen, de achterlichten en het dashboard. En Porsche spreekt er een hele nieuwe doelgroep mee aan. Want zijn het tot nu toe vooral geslaagde vijftigers die zich een Porsche kunnen veroorloven, dit model is er voor liefhebbers vanaf 4 jaar.

In de werkplaats

Extra leuk voor hen zijn de verwisselbare onderdelen die Porsche meelevert. Denk aan rode wielen, andere bumpers en een achterspoiler in Aerokit Design. Niet alleen voor de showroom is deze nieuwe Porsche geen vetpot, ook de werkplaats staat met lege handen. Kopers krijgen er namelijk zelf een werkplaats bij. Het werkplaatshandboek telt overigens maar één regel: “Afnemen met microdoek of licht vochtige doek. Altijd droogmaken.”

Rennen naar de webshop?

En de prijs? € 45,-. Dat is nog geen duizendste deel van het op één na goedkoopste model! Rennen naar de Porsche-webshop dus? Of zit er toch nog een addertje onder dit wel hele groene gras? Nou vooruit, een kleintje misschien: de drie 1,5 V-batterijen zijn ‘gegen aufpreis’.

Reageer op dit artikel