nieuws

Hoe werkt Audi’s laserkoplamp?

Techniek

Hoe werkt Audi’s laserkoplamp?

Laser? Kun je daar koplampen mee maken? Audi toont het op Le Mans en daarna op productiemodel R8 LMX. Hoe dat werkt? Dat toonden we op een prachtige spread in groot formaat in AMT 5. Gemist? Vooruit, dan doen we hem hier nog even dunnetjes over. Iets soberder weliswaar, maar wel interactief!

Laser! Hoe maakt Audi daar zichtbaar licht van? Uit welke onderdelen is zo’n koplamp opgebouwd? En hoe betaalbaar is zo’n koplamp eigenlijk? Kijk hier voor de antwoorden.

Oog voor Techniek

De echte plaat zag je in Oog voor Techniek in AMT 5. In dezelfde rubriek in AMT 6 ontleden we een turbo in samenwerking met Turbo’s Hoet. We vragen ons van een reeks storingen af: Wat was de oorzaak? Wat het gevolg? Wat was de klacht van de klant en wat zijn de aandachtspunten bij vervanging? Oog voor Techniek niet meer missen? Een abonnement op vaktijdschrift AMT sluit je hier af.

Reageer op dit artikel