nieuws

Hella breidt remdelenprogramma uit

Techniek

Hella breidt remdelenprogramma uit

Onder de naam Hella Pagid verkoopt Hella remdelen. Het Pagid-programma bevatte tot nu toe alleen remblokken, remschijven en accessoires zoals slijtindicatoren. Vanaf dit jaar levert Hella ook hydraulische remdelen.

De hydraulische componenten die Hella aan het assortiment toevoegt zijn: remklauwen, remslangen, hoofdremcilinders en wielremcilinders. Het programma bevat nu in totaal meer dan 7400 producten. Hella Pagid werkt samen met FTE voor het leveren van de hydraulische onderdelen. FTE levert ook remdelen aan autofabrikanten voor eerste montage.

Toepassing en technische info online

Met de uitbreiding van het productportfolio wil Hella zich verder ontwikkelen als leverancier van complete remsystemen in de aftermarket. Autotechnici kunnen in de online BrakeGuide van Hella alle remonderdelen opzoeken, inclusief technische gegevens en toepassing.

Hella Pagid-catalogus

Naast de digitale BrakeGuide biedt Hella ook een papieren catalogus van 1080 pagina’s aan. Die is rechtstreeks via Hella te bestellen.

Reageer op dit artikel