nieuws

Kijkje in de toekomst van de verbrandingsmotor

Techniek

Kijkje in de toekomst van de verbrandingsmotor

Hoe ziet de toekomst van de verbrandingsmotor er uit? Welke stappen gaat de aloude aandrijflijn zetten om nog zuiniger met brandstof om te springen? Op de AutomotiveNL-themamiddag: ‘ICE Powertrain’ op 10 december laten zes vooraanstaande sprekers daar hun licht over schijnen. Of het inzicht dat zij geven, morgen al leidt tot een revolutie in de werkplaats? Dat durven we niet te beloven. Wel beloven we AMT-lezers een fikse korting op de toegangsprijs.

Eerst een lunch en dan aan de slag, zo ziet de AutomotiveNL Themamiddag ICE Powertrain op 10 december eruit. Daarna komen hybridisering, variabele compressie, innovatieve tandwielen, hightech systemen en materialen, PHEV’s, benzinemotor-ontwikkelingstrends en CVT-ontwikkelingen aan bod. Klik hier voor een compleet overzicht van het programma.

AMT-lezers hebben een streepje voor

De kosten voor deelname aan deze Themamiddag bedragen € 125,- (excl. BTW). Maar AMT-lezers hebben een streepje voor. U betaalt voor deze blik in de toekomst hetzelfde als leden van organisator AutomotiveNL: € 95,- (excl. BTW).

Hoe u kunt inschrijven voor dat bedrag? Stuur uiterlijk op 28 november een e-mail aan AMT@reedbusiness.nl en vermeld: “AutomotiveNL Themamiddag ICE Powertrain” en uw naam, adres, bedrijf en functie. Na aanmelding ontvangt u een ontvangstbevestiging met routebeschrijving en factuur. We zien u graag op 10 december.

Reageer op dit artikel