nieuws

Update database INA transmissiecomponenten

Techniek

Update database INA transmissiecomponenten

Schaeffler Automotive Aftermarket heeft een nieuwe versie van de INA database voor transmissiecomponenten op CD-ROM geïntroduceerd. De database is ook te downloaden.

Schaeffler Automotive Aftermarket levert vervangingsonderdelen voor auto’s en is bekend van de productmerken LuK, INA en FAG. Schaeffler heeft een herziene en uitgebreide versie van de INA-database voor transmissiecomponenten geïntroduceerd. Gebruikers kunnen in Engels of Duits (niet in het Nederlands) 19.200 referenties en meer dan duizend actieve producten voor personenauto’s, lichte en zware bedrijfsauto’s en bussen op de nieuwe CD‑ROM vinden. De database bevat ook lagersets voor toepassing in bedrijfs- en personenauto’s en een groot aantal componenten.

Met een zoekfunctie zijn de juiste transmissiecomponenten te vinden plus gegevens over transmissies, producenten, type transmissie en de toepassing ervan. Nieuw is een sorteerfunctie voor rapportage op basis van OE‑nummer, installatiepunt of een Schaeffler‑nummer. De database kan ook worden gebruikt voor het aanmelden voor een nieuwsbrief van Schaeffler met informatie over transmissiecomponenten. De INA‑database kan kosteloos besteld worden bij de distributiepartners van Schaeffler of hier worden gedownload.

Reageer op dit artikel