nieuws

Laatste kans op een VIP-arrangement voor de Saker World Final!

Techniek

Laatste kans op een VIP-arrangement voor de Saker World Final!

AMT is mediapartner van het Innovatief Duurzaam RaceTeam, kortweg IDRT. In april startten we met de AMT-IDRT Kennisquiz, drie finalisten hebben zich al geplaatst voor de finale op AMT Live en maken kans op een geweldig VIP-arrangement voor de Saker World Final. Bent u de vierde finalist? U heeft nog vier dagen, dus grijp deze laatste kans!

Drie kennisquizen zijn al achter de rug, de laatste loopt nog tot maandagochtend 16 september. Na afloop van elke quiz trekken we een winnaar uit de goede inzenders. In een spannende finale, op 25 september op AMT Live, bepalen we wie er vandoor gaat met de hoofdprijs: als VIP te gast zijn bij IDRT tijdens de Saker World Final op Circuit Park Zandvoort op 20 oktober.

Drie vragen

Kans maken op de laatste plek in de finale is heel simpel: ga naar de AMT-IDRT Kennisquiz en beantwoord de drie vragen. Het onderwerp van deze vierde en laatste quiz is: IDRT. De juiste antwoorden vindt u terug in de laatste AMT’s, maar wellicht kan Google u ook antwoorden geven. Hoe dan ook, in slechts enkele minuten kunt u de laatste finalist worden voor de finale op AMT Live.

Nog vier dagen

Maandagochtend 16 september sluiten we deze laatste AMT-IDRT Kennisquiz, u heeft dus nog vier dagen. Loten we u uit als winnaar, dan laten we u dit maandagmiddag weten. U krijgt tevens gratis toegang tot AMT Live waar we op de eerste openingsdag, 25 september, de finale spelen rond de klok van half 9 ’s avonds. Zorg dat u beschikbaar bent.
Klik hier om meer te weten te komen over IDRT.

Alles weten over het programma van AMT Live, de Kennissessies, Beursvloer en Themaroutes? Kijk op www.amtlive.nl.

Reageer op dit artikel