nieuws

Online ‘Brake Guide’ catalogus van Hella Pagid

Techniek

Online ‘Brake Guide’ catalogus van Hella Pagid

Hella Pagid Brake Systems introduceert de ‘Brake Guide’, een gratis online catalogus met alle informatie over remmen. De Brake Guide is gebaseerd op TecDoc en wordt wekelijks vernieuwd.

Hella Pagid Brake Systems is één van de leiders op het gebied van remsystemen in de aftermarket. De Brake Guide biedt grossiers en garagebedrijven een grote variëteit in gebruiksvriendelijke zoekopties. Er kan naar remblokken, -schijven en -schoenen worden gezocht op voertuigtoepassing, artikelnummer en artikeleigenschap, bijvoorbeeld op afmeting, gewicht of materiaal. Er kan een eigen catalogus worden gemaakt in de Hella Pagid lay‑out, die – nadat het op de klantspecifieke eisen is afgestemd – ook als online catalogus kan worden gebruikt. De Brake Guide is beschikbaar in Engels, Frans, Duits en Spaans. In de toekomst zal de Brake Guide ook uitgerust worden met technische informatie en veiligheidsbladen voor remvloeistoffen‑ en onderhoudsmiddelen.

De Brake Guide is hier te vinden.

Reageer op dit artikel