nieuws

Onderbouw-generator voor Euro 5-motoren

Techniek

Onderbouw-generator voor Euro 5-motoren

Wiegel Transport Equipment presenteert een speciale onderbouw-generator voor moderne Euro 5-motoren. De generator zorgt voor een mobiele elektriciteitsvoorziening, met een spanning van 230 of 400 V en een vermogen tot 20 kW. Een belangrijk detail: de onderbouw-generator neemt geen nuttige laadruimte in beslag.

De onderbouw-generator is namelijk dermate compact, dat deze onder de laadvloer gemonteerd kan worden. Een speciale behuizing beschermt de generator tegen vocht. Wiegel levert er ook de benodigde steunen bij. Er zijn maatwerksets verkrijgbaar voor onder meer de Iveco Daily, Mercedes-Benz Sprinter en Volkswagen Crafter. Ook de benodigde accessoires en schakelkasten heeft Wiegel in vele varianten in huis.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel