nieuws

Mann+Hummel wijst weg in filtertoepassingen

Techniek

Mann+Hummel wijst weg in filtertoepassingen

Filterfabrikant Mann+Hummel heeft een gloednieuwe filtercatalogus op cd-rom uitgebracht. Daarop vindt u 3200 verschillende oliefilters, luchtfilters, brandstoffilters en interieurfilters van Mann-Filter. Daarmee dekt Mann+Hummel 105.000 toepassingen af, dat is 95% van de Europese markt.

Aan de filtercatalogus zijn 140 nieuwe filters toegevoegd. De digitale catalogus werkt snel en gemakkelijk: twee muisklikken volstaan om het juiste filter te vinden. Bijzonder is het uitgebreide aanbod van filters voor Aziatische auto’s. Het programma van Mann-Filter omvat inmiddels al 450 filters voor 2200 Aziatische automodellen en 6000 toepassingen.

Praktische servicetips
U kunt de Mann-Filter catalogus op cd-rom aanvragen door een e-mail te sturen naar customer-service@mann-hummel.com. Ook op de website www.mann-filter.com kunt u eenvoudig het juiste filtertype voor een auto selecteren. Daar vindt u ook montage-instructies voor interieurfilters en handige servicetips.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel