nieuws

Kühne breidt assortiment olie uit met Castrol

Techniek

Kühne breidt assortiment olie uit met Castrol

Kühne Automotive en Castrol hebben overeenstemming bereikt over de verkoop van Castrol-producten door Kühne in Nederland, België en Luxemburg.

Castrol is een dochteronderneming van BP en sinds jaar en dag een bekende merknaam in de autobranche. Kühne gaat Castrol aanbieden naast de lijn van Comma oliën, waarvan Kühne sinds 2007 distributeur voor de Benelux is.

Met Castrol kan Kühne het premium oliesegment bedienen. Het hele assortiment van Castrol met de modernste motor‑ en transmissieoliën is nu direct door Kühne uit voorraad leverbaar.

Op de website van Castrol kan eenvoudig de juiste olie voor elk type voertuig via ingave van het kenteken (uitsluitend in Nederland) worden geselecteerd. De vakhandel kan binnenkort productadvies, voorraad‑ en prijsinformatie opvragen en direct bestellen via www.automasterbase.nl.

Reageer op dit artikel