nieuws

Nieuwe waterpompkits van ContiTech

Techniek

ContiTech voegt 122 nieuwe waterpompkits voor Europese voertuigen van verschillende autofabrikanten aan het assortiment toe. De kits bevatten een distributieriem, spanner of spanrollen en een waterpomp.

Nieuwe waterpompkits van ContiTech

ContiTech vindt het belangrijk om bij het vervangen van de waterpomp ook de distributieriem te vervangen, zodat elke kit een waterpomp, distributieriem en span‑ en geleiderollen bevatten. De kits zijn van OEM‑kwaliteit en de onderdelen zijn op elkaar afgestemd.

De 122 kits dekken meer dan negentig procent van alle Europese auto’s af, die een door de distributieriem aangedreven waterpomp hebben. ContiTech adviseert nieuwe afdichtingen te gebruiken, de componenten en oppervlakken schoon, vetvrij en droog te maken en alleen de door de autofabrikant aanbevolen koelvloeistof te gebruiken.

De nieuwe kits zullen vanaf april 2013 te koop zijn en staan in TecDoc.

Reageer op dit artikel