nieuws

Nieuwe Meyle catalogus met stuur- en ophangingsdelen

Techniek

Nieuwe Meyle catalogus met stuur- en ophangingsdelen

Fabrikant Wulf Gaertner Autoparts AG publiceert een tweedelige Meyle onderdelencatalogus met stuurinrichting- en ophangingsonderdelen.

Deze nieuwe Meyle catalogus heeft meer dan 2.800 pagina’s met ruim 3.400 stuurinrichtings- en de wielophangingsonderdelen. De catalogus is in februari 2013 samengesteld en bevat het volledige productportfolio van meer dan 230.000 toepassingen van Alfa Romeo tot Volvo.

Meyle HD

Beide volumes zijn alfabetisch geordend en op elke pagina zijn duidelijke productfoto’s geplaatst, die de inbouwpositie van het betreffende onderdeel illustreren. Van het Meyle HD (Heavy Duty) premium‑merk zijn zeshonderd stuurinrichtings- en ophangingsonderdelen opgenomen. Deze HD‑onderdelen zijn ontworpen om beter te presteren dan de OE-ontwerpen als het gaat om duurzaam- en betrouwbaarheid.

In de catalogus zijn de HD-onderdelen goed voor meer dan 11.500 auto‑modellen met meer dan 41.500 toepassingen. Wulf Gaertner Autoparts geeft vier jaar garantie op de HD‑onderdelen.

De twee catalogusdelen worden geleverd in een cassette, deze is te bestellen bij de Meyle groothandel.

Reageer op dit artikel