nieuws

Kroon Oil Duranza ECO 5W 20 motorolie voor Ford EcoBoost

Techniek

Kroon Oil Duranza ECO 5W 20 motorolie voor Ford EcoBoost

De nieuwste generatie Ford EcoBoost benzinemotoren vraagt om een nieuwe generatie smeermiddelen. Kroon Oil introduceert daarom Duranza ECO 5W 20; een hoogwaardig, geavanceerd product dat voldoet aan de Ford WSS948 B specificatie.

Duranza ECO 5W‑20 is ontwikkeld volgens de meest recente technieken en samengesteld uit hoogwaardige basisoliën en geavanceerde additieven, aldus Kroon-Oil. Dit zou resulteren in een brandstof besparende, synthetische motorolie, geschikt voor de nieuwe generatie Ford EcoBoost benzinemotoren.

De nieuwe Duranza olie past bij het brandstofbesparende uitgangspunt dat Ford voor ogen heeft met de EcoBoost techniek. Door gebruik te maken van hoogwaardige synthetische basisoliën heeft de Duranza-olie volgens Kroon-Oil van nature een hoge viscositeitsindex en een uitstekende werking onder alle temperaturen.

Daarnaast moet Duranza ECO 5W‑20 een grote weerstand tegen shearing bieden, zou het een goede detergerende en disperserende werking hebben en wordt de vorming van verbrandingsresten verminderd. Naast toepassing in de nieuwe Ford EcoBoost motoren kan Duranza ECO 5W‑20 ook worden ingezet waar een ACEA A1/B1 of API SN kwaliteit motorolie wordt voorgeschreven. Duranza ECO 5W‑20 is verkrijgbaar in verpakkingen van één, vijf, twintig, zestig en 208 liter.

Reageer op dit artikel