nieuws

Drie nieuwe zomerbanden van Nokian

Techniek

Nokian Tyres introduceert drie nieuwe zomerbanden: de Nokian eLine voor brandstofbesparende kleine auto’s, de Line High Performance voor middenklasse auto’s en de UHP-band zLine, speciaal voor krachtige, snelle auto’s.

Drie nieuwe zomerbanden van Nokian

De Nokian eLine zomerband draait om brandstofefficiëntie en grip op natte wegen; twee eigenschappen, die volgens Nokian niet meer tegengesteld zijn. Het is mogelijk om beide eigenschappen tegelijkertijd te verbeteren, zonder de balans in een band te verstoren en daarom is de eLine ook met AA-label verkrijgbaar. De Nokian eLine is geschikt voor kleine auto’s en verkrijgbaar in zes maten van vijftien en zestien inch en in snelheidscategorieën T (190 km/u) en H (210 km/u).

Nokian Line High Performance

De nieuwe Nokian Line High Performance is een zomerband, die ontworpen is voor compacte en middenklasse auto’s. De band richt zich op bestuurders die veilig en comfortabel willen rijden, van de eerste maanden in het voorjaar tot ver in de herfst op natte wegen en onder veranderende weerscondities. De Nokian Line High Performance is verkrijgbaar in snelheidscategorieën T, H, V en W (respectievelijk 190, 210, 240 en 270 km/u) in 45 uitvoeringen van vijftien tot en met zeventien inch.

Sportieve UHP Nokian zLine

De Nokian zLine is een sportieve UHP (ultra high performance) zomerband. Dit topproduct van Nokian zorgt voor precisie en veiligheid, ook bij hoge snelheden, en behoort tot de UHP categorie, de topklasse personenautobanden. Er zijn 31 maten van zestien tot en met twintig inch verkrijgbaar met snelheidscategorieën W (270 km/u) en Y (300 km/u).

Reageer op dit artikel