nieuws

Nieuwe ContiTech website en brochure

Techniek

Nieuwe ContiTech website en brochure

De nieuwe website van de ContiTech Power Transmission Group voor OE automotive aandrijfriemen is online. ContiTech presenteert op deze website haar OE-producten en heeft een brochure beschikbaar voor de aftermarket.

Op de Duits- en Engelstalige website vinden autotechnici gedetailleerde informatie over distributieriemen en V‑geribde riemen voor OE-leveranciers. Er is te lezen over de afzonderlijke producten uit het Conti Unipower multi‑V‑assortiment van geribde riemen en over Conti Runner distributieriemen.

De website heeft een lay‑out per productgroep en laat alle innovaties in een oogopslag zien, zoals aandrijfriemen die de uitstoot verminderen en bijdragen tot een schoner milieu. De website heeft ook een aftermarket-gedeelte met informatie over producten, service, gereedschappen, accessoires en een online-catalogus.

Brochure

ContiTech heeft ook een nieuwe 24 pagina’s tellende brochure gepubliceerd met informatie over producten voor de aftermarket, zoals het gamma ContiTech-riemen, speciaalgereedschap, praktische links en uitleg over de krachtoverbrenging op componenten.

In de brochure wordt uitgelegd hoe tandriemen en V‑riemen werken en hoe specifieke en gedetailleerde informatie over de 2.600 productlijnen van ContiTech terug is te vinden met behulp van het Product Information Center. De brochure is beschikbaar in het Engels en Duits en kan ook gedownload worden als PDF.

Reageer op dit artikel