nieuws

Kumho Tires zet gegevens bandenlabel online

Techniek

Kumho Tires zet gegevens bandenlabel online

Van Klei Banden Import, importeur van Kumho Tires, heeft alle informatie over het bandenlabel op een website gezet. De online informatie is bedoeld voor zowel consumenten als dealers. De website fungeert ook als bandenzoeker.

Om dealers te helpen met het voorlichten van consumenten over het bandenlabel, hebben Van Klei en Kumho Tires de website gemaakt.

Op de website, die ook is te vinden via www.vanklei.nl, heeft Kumho een ‘etikettenzoeker’ geplaatst. Alle informatie over het bandenlabel – zoals welke banden onder het label vallen en informatie voor bandendealers – is in het Nederlands beschikbaar.

Er is een overzicht van alle Kuhmo-banden, maten en labelprestaties en er is een bandenzoeker die het mogelijk maakt om per auto/model/bouwjaar en vervolgens per type band het bijbehorende label op te zoeken en uit te printen. De bandenzoeker maakt het ook mogelijk voor gebruikers om verschillende bandenmaten en uitvoeringen te vergelijken met betrekking tot de eisen van het bandenlabel.

Reageer op dit artikel