nieuws

Doyen Auto gaat Purflux filters van Sogefi distribueren

Techniek

Doyen Auto gaat Purflux filters van Sogefi distribueren

De Europese distributeur van auto-onderdelen Doyen Auto heeft het aftermarket filtermerk Purflux van Sogefi in het assortiment opgenomen. De overeenkomst, die vanaf januari 2013 geldig is, heeft betrekking op de vier landen waar Doyen Auto actief is: Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk.

Sogefi is blij dat Doyen Auto sinds januari 2013 Purflux distribueert. Daarmee kan Sogefi profiteren van de efficiëntie van Doyen Auto, in termen van de aanwezigheid in het netwerk (Doyen Auto heeft meer dan veertienhonderd klanten in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk), maar ook in logistieke prestaties; Doyen Auto beschikt over meer dan 52.000 vierkante meter opslagruimte in zes Europese magazijnen.

Voor Doyen Auto geeft de toevoeging van Purflux de steun van een merk met een goede reputatie op de aftermarket. Met Purflux, dat sinds 1956 bestaat, krijgt Doyen Auto een belangrijke impuls in het assortiment olie‑, lucht‑, brandstof‑ en interieurfilters.

Reageer op dit artikel