nieuws

NGK catalogi voor lambdasensoren en (gloei)bougies

Techniek

NGK catalogi voor lambdasensoren en (gloei)bougies

NGK Spark Plug Europe heeft twee nieuwe catalogi uitgegeven voor de handel en de werkplaats: de lambdasensorcatalogus 2012/2013 en de bougie en gloeibougiecatalogus 2012/2013.

De nieuwe bijgewerkte catalogi bevatten veel nieuwe voertuigtoepassingen. De lambdasensorcatalogus 2012/2013 telt 306 bladzijden en 89 nieuwe lambdasensortypes. Het aantal NGK‑lambdasensoren dat beschikbaar is voor de aftermarket is gestegen tot 759 en het lambdasensoraanbod in de catalogus biedt de juiste lambdasensor voor 8.600 voertuigtoepassingen.

De tabellen vermelden de regelsensoren en diagnosesensoren in afzonderlijke kolommen. Verder bevat de catalogus aanvullende informatie, zoals het aantal kabels en de lengte daarvan. De aansluitingen zijn afgebeeld op ware grootte. De catalogus vermeldt ook veel toepassingen voor motorfietsen.

NGK is wereldleider in bougies
De bougie‑ en gloeibougiecatalogus 2012 ‑ 2013 heeft meer dan vierhonderd bladzijden met de juiste bougie of gloeibougie voor meer dan 14.600 voertuigtoepassingen. Veel hiervan zijn OE‑toepassingen. De tabellen in de catalogus zijn opnieuw vormgegeven om ze overzichtelijker te maken.

De modelseries zijn nu duidelijk van elkaar gescheiden, zodat de voertuigselectie eenvoudiger geworden is. Tot slot bevat de catalogus duizenden referenties en veel technische informatie. Beide catalogi zijn verkrijgbaar bij de NGK‑distributeurs. Alle nieuwe toepassingen kunnen ook worden opgezocht met de NGK online productzoeker en staan vermeld in TecDoc versie 4/2012.

Reageer op dit artikel