nieuws

Federal Mogul distributeur voor Beru ontstekingsproducten

Techniek

Federal Mogul distributeur voor Beru ontstekingsproducten

Nadat de Amerikaanse onderdelenfabrikant Federal Mogul op 1 oktober 2012 de bougiedivisie van Beru overnam, heeft het nu ook een aanvullende licentie en distributie-overeenkomst getekend met BorgWarner Beru Systems.

Federal‑Mogul wordt distributeur van de overige aftermarket ontstekingsproducten van Beru en krijgt een licentie om onder de Beru‑merknaam ontstekingsproducten in de aftermarket af te zetten.

Als gevolg van de nieuwe overeenkomst zal Federal‑Mogul vanaf 1 januari 2013 gloeibougies, vlamgloeibougies, gloeiregelaars, stekkers en onderdelen, bougiekabels, sensoren en bobines van Beru distribueren in de aftermarket.

Het productassortiment gloeibougies van Beru bestaat uit toonaangevende dieselontstekingstechnologie. BorgWarner zal deze Beru‑ontstekingsproducten blijven ontwerpen, ontwikkelen, produceren en rechtstreeks verkopen aan OE‑ en OES‑klanten.

Al honderd jaar vertrouwd: Beru en Champion
Beru en Champion beschikken over productassortimenten die elkaar aanvullen, elk met een grote bekendheid op de automotive en industriële markten, want net als Champion is ook Beru al meer dan honderd jaar een vertrouwd merk op de markt.

Het assortiment ontstekingsproducten van Beru sluit goed aan op het programma ontstekingsproducten van Champion voor de aftermarket. Om de integratie van de catalogi met Champion‑ en Beru‑ontstekingsproducten te faciliteren, kiest Federal‑Mogul voor de distributie van ontstekingsproducten voor de aftermarket voor een modern distributiecentrum in Ludwigsburg, Duitsland.

Reageer op dit artikel