nieuws

Kennistest: Spanning meten op de CAN-bus

Techniek

Kennistest: Spanning meten op de CAN-bus

Welke spanningswaarden staan er op de high speed CAN-bus en wat gebeurt er bij kortsluiting met massa of het boordnet? Na het beantwoorden van de vragen, vertellen we welke pennen van de diagnosestekker corresponderen met de high speed CAN-bus. Ook krijgt u diverse animaties te zien van praktijkmetingen, compleet met bijbehorende scopebeelden.

Welke spanningswaarden staan er op de high speed CAN-bus en wat gebeurt er bij kortsluiting met massa of het boordnet? Na het beantwoorden van de vragen, vertellen we welke pennen van de diagnosestekker corresponderen met de high speed CAN-bus. Ook krijgt u diverse animaties te zien van praktijkmetingen, compleet met bijbehorende scopebeelden.

Start de kennistest

Reageer op dit artikel