nieuws

Kennistest: CAN-bus (2)

Techniek

Kennistest: CAN-bus (2)

Ook in “gewone” auto’s tref je tegenwoordig een CAN-bus aan. Het maakt dikke, storingsgevoelige kabelbomen overbodig en maakt onderlinge communicatie mogelijk tussen stuurapparaten. Snapt u hoe de CAN-bus werkt? Verrijk uw kennis met de kennistest “Signalen op de CAN-bus”. We laten zien hoe signalen op de CAN-bus ontstaan en nemen de low speed CAN-bus als voorbeeld. Een leerzaam lesje over enen en nullen, door opleider ATG.

Ook in “gewone” auto’s tref je tegenwoordig een CAN-bus aan. Het maakt dikke, storingsgevoelige kabelbomen overbodig en maakt onderlinge communicatie mogelijk tussen stuurapparaten. Snapt u hoe de CAN-bus werkt? Verrijk uw kennis met de kennistest “Signalen op de CAN-bus”. We laten zien hoe signalen op de CAN-bus ontstaan en nemen de low speed CAN-bus als voorbeeld. Een leerzaam lesje over enen en nullen, door opleider ATG.

Start de kennistest

Reageer op dit artikel