nieuws

Kennistest: Adaptive Cruise Control

Techniek

Kennistest: Adaptive Cruise Control

De adaptive cruise control is veel comfortabeler dan een ‘gewone’ cruise control. Niet alleen de ingestelde snelheid wordt keurig vastgehouden, maar ook de afstand tot de voorligger. Hoe deze intelligente cruise control werkt, leert u in de door ATG vervaardigde kennistest ‘Adaptive Cruise Control’. Maak kennis met begrippen als radar, lidar, doppler en echo. Prachtige animaties ondersteunen de uitleg.

De adaptive cruise control is veel comfortabeler dan een ‘gewone’ cruise control. Niet alleen de ingestelde snelheid wordt keurig vastgehouden, maar ook de afstand tot de voorligger. Hoe deze intelligente cruise control werkt, leert u in de door ATG vervaardigde kennistest ‘Adaptive Cruise Control’. Maak kennis met begrippen als radar, lidar, doppler en echo. Prachtige animaties ondersteunen de uitleg.

Start de kennistest

Reageer op dit artikel