nieuws

Eerste 15 Profile Tyrecenters nieuwe stijl

Techniek

Eerste 15 Profile Tyrecenters nieuwe stijl

Lekker werken of ontspannen terwijl de monteur de auto van nieuw schoeisel voorziet? Dat kan in de onlangs geopende 15 Next Generation vestigingen van Profile Tyrecenter.

Deze nieuwe vestigingen zijn voorzien van een gratis toegankelijk wifi-netwerk. Daarnaast biedt het bedrijf speciale werkplekken in de business lounge of een ruime zithoek voorzien van allerlei lectuur.

Speelhoek voor de kinderen

Kinderen mee? Geen nood, in de zithoek is een speciale speelhoek ingericht voor de kleintjes zodat Paps of Mams ongestoord zijn of haar sporen op het internet kan achterlaten.

Nieuw- of ombouw

Deze 15 vestigingen zijn gebouwd en ingericht naar het voorbeeld van de eerste Next Generation-vestiging in Dronten. Volgens de planning moeten daar dit jaar nog tien vestigingen bijkomen. Bestaande locaties in o.a. Aalsmeer, Nieuw Vennep, Amsterdam, Veenendal en Hilversum worden compleet vernieuwd. In Tilburg en Den Bosch verrijzen megavestigingen volgens deze eigentijdse retailformule.

Hans Doornbos (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel