nieuws

Thule leidt garagehouders op tot trekhaakspecialisten

Techniek

Thule leidt garagehouders op tot trekhaakspecialisten

Thule, fabrikant van trekhaken, dakkoffers, dakdragers en fietsdragers, introduceert het Thule Towing Partner-programma. Dit programma is erop gericht om speciaal geselecteerde garagehouders op te leiden tot gecertificeerde trekhaakspecialisten.

De groeiende complexiteit van de elektronica in auto’s maakt de montage van trekhaken en de bijbehorende kabelsets steeds lastiger voor garagehouders.

Gemiddeld monteert een garagehouder slechts een paar keer per jaar een trekhaak. Hierdoor kost dit de garagehouder onevenredig veel tijd en is er een kans op fouten.

Door een netwerk van getrainde specialisten op te bouwen en die specialisten extra training en technische ondersteuning te bieden, werkt Thule actief aan grotere veiligheid.

Op www.thuletrekhaken.nl kunnen consumenten de juiste trekhaak voor hun auto vinden en direct een afspraak maken met een Thule Towing Partner in de buurt.

Gekwalificeerde montagestations

Thule vindt dat het verantwoordelijkheid moet nemen om de montage van trekhaken en kabelsets foutloos te laten verlopen.

Om een kwalitatief en veilig eindproduct te garanderen, heeft Thule gekwalificeerde montagestations nodig. Het is daarom van belang garagehouders optimale ondersteuning te bieden bij de montage.

Het Thule Towing Partner-programma maakt van garagehouders echte trekhaakspecialisten. Om het vertrouwen in zijn specialisten te benadrukken, biedt Thule vijf jaar garantie op de trekhaak, kabelset en de montage.

John Mulder (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel