nieuws

KAVO levert ook losse ashoezen

Techniek

KAVO levert ook losse ashoezen

In aanvulling op het gamma van ashoezen en homokineten heeft KAVO, leverancier van Japanse en Koreaanse auto-onderdelen, nu ook losse ashoezen in het assortiment opgenomen.

Op verzoek van vooral buitenlandse klanten, die alleen de hoes zonder de homokineet willen vervangen, heeft KAVO besloten om een reeks losse ashoezen in het programma op te nemen. Het gaat om meer dan 130 referenties voor Chevrolet, Daewoo, Daihatsu, Honda, Hyundai, Isuzu, Kia, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Suzuki en Toyota.

Uitsluitend hoezen van OE-kwaliteit

De ashoezen worden geleverd inclusief een tube vet en het bevestigingsmateriaal (zoals montageringetjes en eventueel moeren). KAVO levert geen universele ashoezen, omdat die vaak te kampen hebben met passingsproblemen, maar uitsluitend hoezen van OE-kwaliteit. De lijst met 130 referenties is beschikbaar in TecDoc en Aldoc en de ashoezen zijn uit voorraad leverbaar.

John Mulder (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel