nieuws

Snel band wisselen met montagetafel van Gaither

Techniek

Snel band wisselen met montagetafel van Gaither

Voor autobedrijven die soms banden (de)monteren of mobiel op locatie bandenservice verlenen, biedt Toolspecial.com een handige universele bandenmontagetafel: de Gaither 12770.

De Gaither 12770 is een bijzondere universele bandenmontagetafel, waarmee zonder perslucht of elektriciteit een grote variëteit aan banden snel ge(de)monteerd kan worden.

De (de)montagetafel is geschikt voor banden van 9 tot 20 inch, zodat banden van nagenoeg alle personenauto’s, bestelauto’s, suv’s en aanhangwagens geserviced kunnen worden.

Standaard wordt de praktische (de)montagetafel geleverd inclusief een omvangrijke accessoireset. Met de optionele adapter 12770A (169, euro) is het bandenservice-apparaat ook geschikt voor banden van onder meer motorfietsen, quads, scooters, mini tractoren en een grote variëteit aan industriebanden.

Ter introductie wordt de Gaither 12770 tijdelijk aangeboden voor 199 euro, inclusief een gratis emmer montagepasta met een inhoud van 20 liter. De aanbieding geldt tot en met 25 april.

John Mulder (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel