nieuws

Westfalia exclusief naar VIBA

Techniek

Westfalia exclusief naar VIBA

Westfalia Automotive, de Duitse fabrikant van trekhaken en de Portilo-fietsdrager, gaat exclusief via VIBA haar producten in de Benelux verkopen. VIBA introduceert Westfalia tijdens de beurs Auto Professioneel in Gorinchem bij haar klanten.

VIBA spreekt zelf van een logische aanvulling op het eigen programma, vanwege de hoge kwaliteit van de Westfalia-producten.

Trekhaken, fietsdragers en kabelsets

Westfalia heeft drie belangrijke producten in het programma: trekhaken voor vrijwel elk type auto, de Portilo-fietsdrager/box en de kabelsets. Dat assortiment sluit goed aan bij andere VIBA-producten, zoals het MAD-veersystemen en de Atera-fietsendragers.

Westfalia deed in Nederland zaken met een paar kleine wederverkopers, die geleidelijk aan gevraagd zullen worden om met VIBA zaken te doen. VIBA vraagt haar klanten, de automaterialengrossiers, op de beurs in Gorinchem welke mogelijkheden zij zien om Westfalia te verkopen. VIBA benadert ook de automobielimporteurs, want Westfalia is OE-partner van veel grote Duitse automerken en daar kan ook de aftermarket van profiteren.

John Mulder (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel