nieuws

Nieuwe Mann Filter catalogus 2012

Techniek

Nieuwe Mann Filter catalogus 2012

Alle mogelijke lucht-, olie- en brandstoffilters in OE-kwaliteit staan in de zojuist verschenen Mann Filter catalogus 2012. Er staan meer dan 150 nieuwe filtertypes in voor de nieuwste personen- en bestelauto’s.

Voor de Europese markt biedt de catalogus 4.500 filterelementen voor meer dan 35.000 auto’s en machines, inclusief 11.000 personen- en bestelauto’s, 7.500 trucks en bussen, 1.100 motorfietsen en 15.500 applicaties voor onder andere de industriële sector. De catalogus bevat 135.000 kruisreferenties.

Direct naar de website via de QR-code

Nieuw is de QR-code. De gebruiker van de catalogus kan direct verbonden worden met de Mann Filter-website door de QR-code te scannen met een smartphone.

De catalogus is gratis verkrijgbaar op gerecycled papier, op CD-ROM (update twee keer per jaar) en online via de Mann-website.

John Mulder (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel