nieuws

Modern schadeherstel bij Focwa en VOC

Techniek

Modern schadeherstel bij Focwa en VOC

Samen richten Focwa en VOC een beursstand in onder het motto ‘Lassen: dat doen we niet meer!’. Hier vraagt men aandacht voor hybride verbindingstechnieken, met als voorbeeld een BMW. Ook andere autofabrikanten stellen steeds hogere eisen aan het autoschadeherstel. In Hardenberg leren Focwa/VOC u de fijne kneepjes van schadereparatie.

Het herstellen van schade-BMW’s is een vak apart. Het merk pionierde ook al met deels aluminium carrosserieën. Ook bij stalen delen passen ze nu klinkverbindingen en lijmen toe, zodat in het schadeherstel eveneens met dit soort verbindingen gewerkt moet kunnen worden.

Dat het lasapparaat nu al de deur uit kan is natuurlijk voorbarig. Maar VOC biedt wel vast een training aan voor hybride verbindingstechniek, die zich zeker verder zal verbreiden. Opgeven voor die training kan ter plaatse, op de beurs.

Natuurlijk kunt u bij Focwa en VOC ook terecht met andere vragen over schadereparatie, autospuiten en bijscholingscursussen.

Auke Cupédo (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel