nieuws

Drie redenen voor een bezoek aan de Wynn’s-stand op Auto Professioneel

Techniek

Drie redenen voor een bezoek aan de Wynn’s-stand op Auto Professioneel

Wynn’s zorgt voor schone lucht buiten en binnen de auto. Als nieuwe distributeur van het merk Permatex zorgt Wynn’s bovendien voor schone handen in de werkplaats. Kortom, drie redenen voor een bezoek aan stand 185 op de Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs.

Reden 1, de schone lucht buiten. Niet alle diesels worden gebruikt als kilometervreter. Korte ritjes, files en stadsverkeer zorgen ervoor dat de regeneratie niet op gang komt of meermaals voortijdig wordt afgebroken. Gevolg het roetfilter slibt dicht met roet.

Gebruik DPF-reiniger met verstand

Wynn’s komt op de beurs in Gorinchem met een oplossing: de Diesel Particulate Filter Regenerator, een additief dat ervoor zorgt dat het roetfilter geregenereerd wordt zonder handmatige reiniging of demontage. Door het actieve bestanddeel in de DPF Regenerator wordt de verbrandingstemperatuur van de roetdeeltjes verlaagd naar ± 450°C. Overigens weten we dat er risico’s aan het gebruik van zulke middelen verbonden zijn. Gebruik ze dus met verstand.

Muntaroma uit klein spuitbusje

Naast de nieuwe roetfilterreiniger vraagt Wynn’s op de beurs aandacht voor reden 2: Clean-Air. Dat is een klein spuitbusje dat vieze geuren verwijdert. Wynn’s richt zich met Clean-Air op professionals om de auto na een onderhoudsbeurt of reparatie fris aan de klant mee te geven of om muffe tweedehands-, lease- en huurauto’s te verfrissen. Ook kunnen garagebedrijven het spuitbusje aanbieden aan hun klanten.

Wynn’s distribueert Permatex

Reden 3 is Permatex. Sinds 1 januari heeft Wynn’s de distributie van dit merk overgenomen in de Automotive Aftermarket in België, Nederland en Duitsland. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten pakkingmakers, een reeks borgingsmiddelen en epoxylijmen voor verschillende toepassingen, en uit Fast Orange, de handreiniger met een frisse citrusgeur.

Erwin den Hoed (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel