nieuws

Nieuwe verpakking voor Bosch filters

Techniek

Nieuwe verpakking voor Bosch filters

Bosch lanceert nieuwe verpakkingen voor de filterproducten voor de aftermarket. De nieuwe, moderne verpakking geeft de producten meer zichtbaarheid en vereenvoudigt volgens Bosch het dagelijkse werk van de verkopers.

Op elke verpakking staat aan de voorkant een afbeelding van het filter en daarnaast een label dat alle belangrijke informatie bevat, zoals de referentie of de kruisverwijzing.

De bedieningsinstructies zijn meteen zichtbaar op de verpakking; de beschrijving van het filtertype is in acht talen aangegeven. De filters zijn gemakkelijk te herkennen, of het nu om lucht-, brandstof- olie- of interieurfilters gaat. De referenties en prijzen blijven ongewijzigd.

John Mulder (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel